goed aangekomen op aruba - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van brechtje derksen - WaarBenJij.nu goed aangekomen op aruba - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van brechtje derksen - WaarBenJij.nu

goed aangekomen op aruba

Door: brechtjederksen2

Blijf op de hoogte en volg brechtje

09 Februari 2012 | Aruba, Oranjestad

Ik zit inmiddels heerlijk aan het strand van Aruba.
Gister duurde het even voor mijn koffer had.
Die kon ik bij aankomst op Miami meteen weer in tjalken, dat scheelde gister en hop gesleep en gezeur.
De vlucht was goed.
Wat een mega luchthaven, enorm uitgestrekt, wat dat betreft zijn wij met Schiphol maar verwend. Roltrappen mooie stopping winkels allemaal bij elkaar.
In Miami is dat wel anders.
Je pakt al een tram naar de gaat, die gaat van 1 tot 4
De afstand tussen de winkeltjes is enorm.
Hgt is wel heerlijk om mensen te kijken,.
Mensen die vertrekken of juist aankomen, blije gezichten of gehaast en moe.

De vlucht was kort 2 uur en 15 min.
Alles ging op tijd. We vertrokken met zonsondergang. Wat is dat een mooi gezicht.
Omdat de vlucht half vol zat kon ik een goed plaatsje vinden, wel bij de nooduitgang maar dat maakt niet uit.
Alle been ruimte en super uitzicht.
Het vliegtuig dat vaart maakt je voet dat het los komt van de grond en dan alle lampjes, echt adembenemend, elke keer al sik dat zie ben ik weer helemaal onder de indruk, dan denk ik ik wil dit snel nog ene keer.

En dan land je weer. Eerst door de wolken heen dan zie je alleen maar blauw en dan ver in de verte de eerste lampjes. Het eiland komt in zicht.
De zenuwen komen dan al, ik wil naar Noor.
Alles liep voorspoedig, wat komt u doen naar wie gaat u toe.
Nou loop dan maar snel door en veel plezier bij je zusje zei de eerst wat norse Arubaanse stevige vrouw en ze lachte lief.

De koffer die kwamen maar die van mij niet. Tevens die van 3 anderen.
Ik had Noor al zien staan en wilde zo snel mogelijk naar haar toe. Achter het glas stond ze al op me te wachten.

E moesten gegeven in gevuld worden, waar kom je van daan wat is je bagage stikker, o dus u hebt gister in Miami al ingetjecht en vandaag pas gevlogen.
Na wat gespeel met haar telefoon vroeg ze ineens; ok dus dan is de koffer gister al aangekomen? Wat moet ik met deze vraag? Ik werk hier niet maar dat heb ik maar niet gezegd.
Ze liep naar achter en zei hier staat hij pak hem maar.
Wat een gezeur en gedoe.

Noor stond al meer dan een uur te wachten. De lieve schat.
Wij naar buiten op naar de auto. Op de parkeer plaats stond een super mooie blauwe oldtimer Mercedes cabrio, ik zei nog o wat lief je kome me in steil afhalen:\? Noor zei niets maar liep er naar toe en opende de koffer bak, ja zei ze geleend van mijn baas speciaal voor jou. De lieve schat.

We hebben heerlijk een wijntje gedronken en zijn lekker gaan slapen